İZMİT’TE, SOKAKTA BELEDİYECİLİK YAPILIYOR

Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve teknik ekibiyle birlikte Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ne giden Doğan, cadde ve sokakları gezerek sorunları yerinde tespit etti. Mahalle muhtarı Yaşar Doğan’ın da yer aldığı inceleme gezisinde vatandaşlar ve bölge esnafıyla da sohbet eden İzmit Belediye Başkanı, belediyeciliğin masa başında yapılmayacağını, halkın arasında olmak gerektiğini belirterek, “ göreve ilk geldiğimiz günden beri sürekli halkın arasındayız. Mahalle gezilerinin büyük yararını görüyoruz. Hem sorunları yerinde görüyor, hem de vatandaşlarla görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Son 15 yıldır yapılan hizmetlerle Mehmet Ali Paşa Mahallesinin kaderini değiştirdiklerini de söyleyen Başkan Doğan, “ her mahalleye olduğu gibi bu mahallemizde de önemli hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hizmet ederken hiçbir ayrım içinde olmadık.  Çorba çeşmesi, dekoratif aydınlatma, emekli evi, spor kulüplerine destek, cami ve okulların ihtiyaçlarının karşılanması, park ve yeşil alanlar, alt ve üst yapı çalışmalarının hepsi halkımızın rahat ve huzuru içindir. Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki gençlik merkezimiz yakında hizmete girecek. Paşa Yağlı güreşleri ile de mahallemiz ayrı bir marka değeri kazandı ” şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bölgede İSU’nun alt yapı çalışmalarının devam ettiğini, çalışma biten yerlerin en kısa zamanda asfaltlanacağını da söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817