banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT’TE YAŞLILARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla gerçekleştirilen yaşlı ziyaretleri sevindiriyor. Belediyenin Yaşlı Masası görevlilerinde şehrin dört bir yanındaki yaşlılar evlerinde ziyaret ediliyor. Haftanın en az 2 günü gerçekleştirilen ziyaretler yaşlıların yüzünü güldürüyor. Mahallelerdeki yaşlıları ziyaret edip hal hatır soran görevliler, Başkan Doğan’ın da selamını iletiyor. İzmit Belediyesi’nin taşlı dostu belediye olduğunu hatırlatan yetkililer” Belediye Başkanımız, sık sık yaşlı ziyaretlerinde bulunmamızı istiyor. Başkanımızın isteği doğrultusunda mahallelerdeki bütün yaşlıları ziyaret edip hal hatırlarını sorup  onlarla sohbet ediyoruz. Bu ziyaretler yaşlılarımızca sevinçle karşılanıyor” dediler. İzmit Belediyesi’nce ziyaret edilen yaşlılar da” insanın kapısını çalıp hal hatırını sorunların olması kadar sevindirici bir şey yok. Sıcak bir söz ve sohbet her şeye bedel. Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Belediye görevlileri Körfez, Cedit ve Kadıköy mahallelerinde Nuran Emine Özgür, Fahriye Girgin, Tahsin Kamil Yazıcı, Ayşe Serdar, Emine Boğğhan, Kemal Başaktar, Sabahattin Ayaz, Hasan Güler, Vechi Karabulut, Müzeyyen Gülbiçim, Huriye Bayrak, Tenzile Efe ve Emine Kanpara’ı ziyaret edip Başkan Doğan’ın selamını ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751