banner2779
banner2752
banner2750

İzmit’te Yıldız gibi proje yok
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un en prestijli projesi Yıldız Konutları daire sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kent Konut yöneticilerine dualar eden hak sahipleri “İzmit’i dolaştık böyle proje görmedik” diyor.

 

CAZİBE MERKEZİ

Kent Konut’un kente kazandırdığı prestijli projelerden Yıldız Konutları’nın teslimi tamamlanırken yaklaşık 200 kişi şimdiden taşınmış durumda. 656 dairelik projede çevre düzenlemesi de hızla devam ederken önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Konumu, alışveriş merkezleri, havası, kapalı ve açık otoparkları ve yaşam alanlarıyla cazibe merkezi olan Yıldız Konutları’ndan daire alanların yüzü gülüyor.

 

YAŞLILIKTA RAHAT BİR ŞEKİLDE YAŞANIR

Aslen Adanalı olduğunu söyleyen emekli öğretmen Nevin Ayata, “İzmit’te ev almak için iki yıl dolaştık. En son bu projeyi gördük. Çok hoşuma gitti. Daha sonra oğlum ve kızıma aldık. Sonra ben aldım. Geçen sene de kız kardeşime buradan bir daire aldık. Burası küçük bir şehir olmuş. Ufak tefek eksiklikleri bittiğinde yaşlılık döneminde bile burada rahat bir şekilde yaşanır” ifadelerini kullandı.

 

EKSİKLİKLER HEMEN HALLEDİLİYOR

Ayata, “15 gün olduk taşınalı. Eksiklerimiz hemen hallediliyor. Çok memnun kalacağımızı söyleyebilirim. Teslim konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bize söylendiği tarihle taşındığımız tarih arasında bir tarih olmadı. Ben belediyeye teşekkür etmek için ziyaret etmeyi bile düşünüyordum. Yapılan bir emeği söylemek, tebrik etmek gerekiyor. Hatta bize iki yıl daha burada bir sıkıntı olduğu takdirde yapılacağını söylediler. Tabi insan mutlu oluyor” dedi.

 

 

BİR HAFTA ÖNCE TESLİM ETTİLER

Evhanımı Nurcan Üçal ise eşinin zoruyla geldiğini söyleyerek, “iyi de oldu. Evimizden memnun kaldık. Daha önce kiradaydık. Evin güzelliğini görünce memnuniyetimiz katlandı. Evimizi de teslim tarihinden bir hafta önce verdiler. Bir sıkıntı yaşamadık. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla evimizden daha çok memnun kalacağız” dedi.

 

EKSİKSİZ ZAMANINDA TESLİM ALDIM

3 çocuk annesi ev hanımı Seda Ergün de Yıldız Konutları’ndan daire sahibi olduğu için oldukça mutlu. Ergün, “Evimi eksiksiz zamanında aldığım için oldukça mutluyum. Çocuklarımız için oyun alanı olsun yeşil alan olsun oldukça memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Bütün malzemeler kaliteli. Evimize taşındık” şeklinde konuştu.

 

PROJE DOLU DOLU

Yıldız Konutları’ndan projenin bitimine doğru daire aldığını söyleyen Çetin bey de “Projenin dolu dolu olduğunu gördük. Çevresiyle kalitesiyle dört dörtlük olduğunu düşündük, bizi de yanıltmadı zaten. Ufak tefe eksiklikleri olsa da zamanında hatta beklediğimizin üstünde teslim edildi” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751