İZMİT’TEKİ  CAMİLERİ BELEDİYE TEMİZLİYOR
 İzmit’teki camilerin 5 yıldan beri belediyece ücretsiz olarak temizlendiği öğrenildi. İzmit Belediyesi tarafından  camilere yönelik bu hizmet hem vatandaşlarca hem de cami görevlilerince memnuniyetle karşılanıyor. Dr. Nevzat Doğan’ın İzmit Belediye Başkanı olmasıyla birlikte cami ve cemevlerinin temizliği için özel bir ekip oluşturulduğu kaydedildi. Bu ekip belirli bir program çerçevesinde 4 cemevi ile 218 caminin ve Kur’an Kurslarının detaylı temizliğini yapıyor. İzmit Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen ibadethanelere temizlik hizmeti ihtiyaca göre kuru ve ıslak olmak üzere yılda 3-4 defa tekrarlanıyor. Yetkililer, sadece şehir merkezindeki cami ve cemevlerini değil köylerdeki ibadethanelerin detaylı temizliğini yaptıklarını söylediler.

 

BELEDİYE SAĞOLSUN

 

İzmit Belediyesi ekipleri son olarak Bekirdere Başaran Caddesi’nde bulunan Merkez Hayrat Camii’nde de detaylı temizlik yaptılar. Belediye görevlilerince yapılan hizmet için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden Merkez Hayrat Camii  Dernek ve Kur’an Kursu Başkanı Hüseyin Ayaz” İzmit Belediyesi’nin cami ve Kur’an kurslarına büyük katkısı var. Her türlü ihtiyacımızı belediye karşılıyor. Sadece bu gün değil yılardan beri cami temizliğimiz belediyece yapılmaktadır. İzmit Belediyesi’nin hizmetinden de son derece memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Cami İmam Hatibi Murat Salman da “ cami temizlikleri çok önemli. Bir kişiyle bunu yapmak çok zor. İzmit Belediyesi sayesinde bu hizmet en güzel şekilde yerine getiriliyor. Ne zaman  ihtiyaç olsa  belediyeye haber veriyoruz Allah razı olsun hemen  koşup geliyorlar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817