İZMİT’TEN KARDEŞ TRAVNİK’E DESTEK

Aynı zamanda İzmit’in kardeş belediyesi olan Travnik’teki Kanton Hastanesi’nin jinekoloji bölümünün yenilenmesiyle ilgili protokol İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Merkez Bosna Kantonu Başbakanı Tahir Leindo ve hastanenin başhekim Mirsad Granov arasında imzalandı. Başkan Doğan, hem hastanedeki yenileme çalışma protokolünü imzalamak hem de Travnik’in geleneksel belediye günü etkinliklerine katılmak için 5 kişilik bir ekiple bu ülkeye gitti.

HERKESİN YARDIMINA KOŞUYORUZ

Tranvik’te çeşitli temaslarda bulunan Başkan Doğan, Travnik Kanton Hastanesi’ni de ziyaret etti. Doğan burada hastanenin jinekoloji bölümünün yenilenmesiyle ilgili protokolü imzaladı. İzmit Belediye Başkanı, hastaneni çocuk servisini de ziyaret edip doktorlarla görüştü. Başkan Doğan, Travnik temaslarıyla ilgili olarak “ burada yapacağımız bu projenin farklı anlamları olduğunu düşünüyorum. Atalarımız bu topraklarda asırlarca burada yaşayan insanlar için önemli işler yapmışlardı. Bunu yaparken de hiç kimsenin dininden, dilinden, ırkından dolayı bir ayrımcılık içinde olmadılar. İnsana hizmet etme, insana hizmetin Hak’ka hizmet olduğu düşüncesi içinde olmuşlardır. Bu anlayış her dönemde süregelmiş ve bugünde Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak hiç ayrım yapmadan dünyanın neresinde olursa olsun  ihtiyacı olan herkese destek olmaktadır. İzmit Belediyesi olarak Travnik’te de yapacağımız çalışmalar her iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817