JİLET ÇEK UYGULAMASI KÖRFEZ’DE DEVREYE GİRDİ
 Körfez Belediyesi Yeni Bir Çalışmayı Daha Hayata Kazandırdı

Körfez Belediyesi, içinde bulunduğumuz yüzyıl hızlı nüfus artışı, buna bağlı olarak beslenme, enerji, sağlık, eğitim, çarpık şehirleşme, sağlıksız sanayileşme, azalan ve tükenen canlı türleri, küresel ısınma ve iklim değişikliğini, çevre problemlerini göz önüne alarak geri dönüşüm çalışmalarını en iyi yapan belediyelerin arasında yer alıyor. Atık Toplama Merkezi ile ülke genelinde birçok belediyeye örnek olan ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Körfez Belediyesi, bir başka yeni uygulamayı hayata kazandırarak vatandaşların takdirini topladı.

Çevre ve İnsan Sağlığını Tehdit Edici Her Hususa Karşı Önlem Alınıyor

Çalışmalarını yürüterek Körfezlilerin daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, Körfez Belediyesi çevre kirliliğine yol açan her türlü kirleticiye karşı gerekli önlemleri alıyor. Çöplere atılan jiletlerin yiyecek arayan sokak hayvanlarına ve geri dönüşüme katkı sağlayan kâğıt toplayıcılarına zarar verdiği bu nedenle jiletleri toplamak amacıyla Körfez Belediyesi, Kentte bulunan berber ve kuaförlere ‘Jilet Çek’ isimli kutuları dağıtıyor.

Berberler Uygulamayı Beğendi

Körfez Belediyesi yetkilileri, kentte bulunan berberleri dolaşarak ‘Jilet Çek’ kutularını dağıtarak bilgi sahibi yapıyor. Uygulamaya geçen çalışmayı çok beğenen esnaflar, belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Yetkililer jiletlerin belirli periyotlarla toplanacağını ayrıca belirtirken, Körfez Belediyesi çağrı merkezini aradıkları takdirde de kendilerine geri dönüleceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817