Judocular, bir üst kuşağa yükseldi
 Judoda Türkiye’deki sayılı kulüpler arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, alt yapıdaki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Mavi beyazlılar son olarak altı ayda bir düzenlenen judo kemer sınavlarını İzmit ve Gebze’de hafta sonu gerçekleştirdi. Seka sporcu eğitim merkezi (SEKASEM) judo salonu ve Gebze Alaattin Kurt Stadı Judo salonlarında gerçekleşen kuşak imtihanına Büyükşehirli 314 sporcu katıldı. Bir çok sporcunun ilk kez girdiği kemer sınavında heyecanlı ve güzel görüntüler ortaya çıktı. Minik judocular bir üst kemere geçmek için heyecanlı dakikalar yaşadı.

 

İZMİT VE GEBZE ŞUBELERİ KUŞAK SINAVI OLDU

Antrenörler  Galip Şentürk, İskender Özkanoğlu, Şahin Turşak, Gültekin Sevinç, Handan Süloğlu, Serdar Kiraz, Haluk Bayraktar, Bülent Yılmaz ve Abdulbaki Zorlu, nezaretinde gerçekleşen kuşak imtihanına katılım hayli yüksek oldu. Kuşak imtihanına Körfez İlim Tepe,  Şehit Ümit Balkan Ortaokulu, Buz Pateni, Sabancı Ortaokulu, Vezir Çiftliği,Tavşan Tepe Hacı Bektaş Veli Ortaokulu, İnkılap Orta Okulu, Atatürk Orta Okulu, Alaattin Kurt Judo spor salonları, Seka Sporcu Eğitim Merkezi Judo gruplarından 6 ile 14 yaşları arasında sporcular katıldı.

 

JUDONUN TEMELİ

Judoyu geliştirmek ve daha da yaygınlaştırmak için her türlü çabayı gösterdiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Judo Koordinatörü Ahmet Sarı, "Judoda altyapıya her zaman önem veriyoruz. Sınava katılan sporcularımız judonun temelini oluşturuyorlar. Judo, Kocaeli'de önemli sporlardan biri. Verdiğimiz emeklerin karşılığında, sporcularımız bizlerin yüzünü güldürecektir" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817