banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Judocular kupayı Başkan'a hediye etti

TÜRKİYE ŞAMPİYONU TAKIM

Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler, antrenörler ve 1-3 Kasım tarihlerinde Mersin'de düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonluğu'nu elde eden judo takımının başarılı sporcuları, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Gebze'deki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, şampiyon judocularımızı samimi bir atmosferde ağırladı. Elde ettikleri kupayla birlikte Başkan Karaosmanoğlu'na konuk olan judocular, kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

 

KOCAELİ ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ

Başkan Karaosmanoğlu'na şampiyonluk kupasını hediye eden judocular, daha büyük başarılar elde edeceklerini de ifade etti. Şampiyon takımı, yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, şampiyonluk kupasını kulüpte yer alan diğer kupaların yanında gururla sergilemelerini istedi. Kağıtspor'un elde ettiği başarılarla Kocaeli halkını mutlu ettiğini dile getiren Başkan Karaosmanpoğlu, ''Kocaeli, artık şampiyonlar kenti oldu. Buna elde ettiği başarılar ve kazandığı kupalarla büyük katkı sunan Kağıtspor'u, yöneticilerini ve sporcularını bir kez daha kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum'' şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826