KAAN SÜLEYMANOĞLU'NUN DAVASINDA SONUÇ ÇIKMADI

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen dava duruşması öncesi, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemlerinin alınması dikkat çekti.

Davaya,  tutuklu sanık Kadir Yavuz, tutuksuz sanıklar Hızır Yavuz, İzzet Yavuz ile sanık avukatları ve Resmigül Süleymanoğlu’nun avukatı Burcu Öztürk katıldı. Duruşmada şahitler dinlendi.

Tutuklu sanık Kadir Yavuz’un avukatı İsmail Görsen, “Burada yargılanan müvekkilim, aslında sanık değil mağdurdur.  Bütün ifadelerden olayda Kaan Süleymanoğlu’nu bıçaklayan kişinin İbrahim Yavuz olduğu ortadadır.  Kendisinin daha fazla mağdur edilmemesi için tutuksuz yargılanmasını talep ediyoruz” dedi.  Kadir Yavuz da avukatının savunmasına katıldığını söyleyerek, tahliye talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, dosya içerisindeki eksikliklerin giderilmesi ve cumhuriyet savcısının mütalaasını hazırlaması için duruşmayı 24 Aralık tarihine erteledi.Sanığın tahliye talebi reddedildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817