KAAN'IN KATİL ZANLISI YAKALANDI
DERİNCE’nin tanınmış isimlerinden “Karslı Zeki” lakaplı Zeki Süleymanoğlu’nun hastanede bıçaklanarak öldürülen oğlu Kaan Süleymanoğlu’nun katil zanlısı olarak aranan Kadir Yavuz, Bursa’da yakalandı.

DERİNCE'DE 5 Ağustos 2012 günü yaşanan olayda, ilçenin tanınmış simalarından olan, aynı zamanda şu anda suç örgütü kurduğu iddiasıyla cezaevinde bulunan, ‘Karslı Zeki’ olarak tanınan Zeki Süleymanoğlu'nun oğlu Kaan Süleymanoğlu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili olarak daha önce katil zanlılarından İbrahim Yavuz tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 
9 AYDIR ARANIYORDU
Cinayetin 1 numaralı katil zanlısı olarak arandığı iddia edilen Kadir Yavuz ise Bursa’nın Kastel ilçesinde yakalandı. İddialara göre polis ekipleri Kadir Yavuz’u yakalamak için 7 ayrı ekip kurdu. 9 ay boyunca Kadir Yavuz’un gidebileceği Yalova, Bursa, İstanbul, Sakarya ve Derince’de ki yerleri izlemeye alan ekipler, Yavuz’un Bursa Kastel’de olduğunu ve bir fırında işçi olarak çalıştığını tespit etti.
 
FIRIN’DA ÇALIŞIYORMUŞ
Kadir Yavuz’u bir süre takibe alan ekipler, önceki gün sabah saatlerinde saklandığı eve operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. Hakkında yakalama kararı bulunduğu için Bursa’da hemen adliyeye çıkartılan Yavuz, tutuklanarak Bursa Cezaevi’ne gönderildi. Cinayetle ilgili olarak daha önce 10 kişi adliyeye sevk edilmiş ve sadece İbrahim Yavuz tutuklanarak cezaevine gönderilmişti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817