banner2779
banner2752
banner2750

Kabakoz Mevkii Yapılan İmar Değişikliği ile İle İlgili Açıklama
 İlçemizin 15 yıldan itibaren imar ve yapılaşma sıkıntısı olan Kabakoz Mevkiinin imar sıkıntılarını hızlandırarak 10 ay gibi kısa bir sürede yer sahibi vatandaşlarımız ile görüşerek yapılan çalışmalar neticeye ulaşmıştır. Bölgemizin kalkınmasına etki olacak büyük fayda sağlayacak ve en önemlisi yatırımcının ve arsa sahiplerinin önünü açacak Körfez ilçemiz için iş sahaları oluşturup istihdam sağlayacaktır.

 

Bazı basın organlarında halkımızın mağdur olduğu ve Kabakoz mevkii yapılaşmasında vatandaşların itiraz dilekçesi verdiği haberleri yayılmıştır. Farklı siyasi düşüncelerin olayı basına yanlış aktararak algı operasyonu yaptığı, olayda mağduriyet varmış gibi göstererek siyasi rant sağlamaya çalıştığı görülmektedir. Ancak; Belediyemize ve ilgili ekiplerimize gelen dilekçe sayısı azınmayacak kadar az olduğu bilakis memnuniyetin daha çok olduğu anlaşılmıştır.

 

Körfez ilçemiz için ilgili kanun ve yönetmeliklere göre hazırlanabilecek en uygun çalışma; yapılan projedir. Sorumluluk ve risk alınmadan hiçbir sonuç elde edilemez, bizlerde bu sorumluluğun üstesinden geleceğimize inandık ve çok şükür başardık.

 

Böylesine zor ve sorumluluk alınarak yapılan çalışma da Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz yöneticileri olmak üzere tüm birimlerin katkısı ile sağlanmıştır.

 

Kentimiz ve bölgemiz için faydalı olduğuna inandığımız her işin üstesinden gelerek yapmaya devam edeceğiz.

 

Böylesine kutlu bir görev bizlere nasip olmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur…

 

Yüksel ÖZDEMİR

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751