Kablo Çalan 4 Kişiden 2’si Tutuklandı!

Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesi Akpınar mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede faaliyet gösteren bir şirkete ait şantiye alanı içerisinden aydınlatma kabloları çalındı. Firma yetkilileri durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından ekiplerin takibi sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen S.D., T.Y., E.Y. ve E.K. isimli 4 kişi yakalanarak göz altına alındı. Şüpheli şahıslardan S.D. ve E.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra T Tipi cezaevine gönderildi.

T.Y. ve E.Y. isimli şüpheli şahısların ise ifadelerinin alınmalarının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817