banner2779
banner2752
banner2750

KABUL EDİLDİ
 Geçtiğimiz mayıs ayında Körfez Yarış Pisti'nde çıkan kavgada öldürülen Arslan Kısa'nın cinayet davasında sanıklara müebbet hapis isteniyor

 

Geçtiğimiz mayıs ayının 26'sında Körfez Belediyesi'nde müdür yardımcısı olan Ahmet Kısa'nın ağabeyi Arslan Kısa,  Tütünçiftlik Sahili'nde iki grup arasında çıkan kavga sonrasında başına sert bir cismin vurulması sonrasında ağır şekilde yaralanmıştı. Olaydan 17 gün sonra tedavi gördüğü İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Olayın ardından ise Yaşar Uzun, Mahir Ersoy, Yücel Çakır ve Tunahan Yalçın tutuklanmıştı. 

 

KABUL EDİLDİ

Cumhuriyet savcısınca hazırlanan iddianame Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Savcı tarafından hazırlanan iddianamede; olay günü Cüneyt Dönmez, Özgür Oto ve Arslan Kısa'nın alkol almak amacıyla Körfez Yarış  Pisti yakınlarına giderek alkol aldıkları, ilerleyen saatlerde aynı yere Mahir Ersoy, Yaşar Uzun, Yücel Çakır, Halil Ulu, Rahman Kakış, Tunahan Yalçın ve Nizam Ersoy'un da geldikleri belirtildi.

 

ÜÇÜ DE DARP EDİLDİ

Savcı hazırladığı iddianamede; Cüneyt Dönmez'in tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından ayrılıp diğer grubun oradan geçerken sözlü tartışma çıktığı ve kalabalık grup tarafından darp edilmeye başlandığı, arkadaşlarının darp edildiğini gören Özgür Oto'nun aynı yerde darp edildiği, en son olaya dahil olan Arslan Kısa'nın da yine grup tarafından darp edildiğine yer verildi.

 

MÜEBBET İSTEMİ

Savcı; tutuklu sanıklardan Yaşar Uzun, Mahir Ersoy, Yücel Çakır ve Tunahan Yalçın hakkında kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası, yaralama olayları nedeniyle de 2-6 ay hapis cezası, mala zarar verme suçundan da 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle davanın açılmasına karar verdi. Savcı ayrıca diğer sanıklar için de değişik hapis cezaları talebinde bulundu. Davanın ilk duruşmasının 25 Ekim tarihinde görülmesine karar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751