banner2779
banner2752
banner2750

Kaçan hırsızlar polise ateş etti
 Tekirdağ'dan çaldıkları lüks bir araçla Sakarya'ya gelen hırsızlar dönüş yolunda Kocaeli polisine takıldı.  Polisten kaçan hırsızlar Kuruçeşme'de kaza yaptı. Hırsızlardan biri yakalandı diğeri yaya olarak kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Gökhan D. ile ismi öğrenilmeyen şahıs 34 ZKB 18 plakalı lüks bir otomobili çaldı. Çaldıkları araçla Sakarya'ya gelen şahsılar dönüş yolunda Kocaeli polisine takıldı. Hırsızlar ile polis arasında kovalamaca başladı. Hırsızların bulunduğu araç Kuruçeşme turnikelerini yaklaşık 250 metre geçtikten sonra park halindeki bir TIR'a çarptı. Aracı bırakıp kaçmaya çalışan şahıslar polise bir kaç el ateş etti. Şahsılardan Gökhan B. yakalandı. Diğer şahıs ise yaya olarak kaçmayı başardı. 

Lastiklerini kontrol etmek için aracını bekleme alanına park ettiğini belirten TIR sürücüsü, "Biz daha araçtan inmeden arkamızdan otomobil çarptı. Sonra 4 el silah sesleri duyduk, polis ekipleri geldi. Biz kendimizi pusuya aldık. Kaçan kişiyi görmedik, ne olduğunu da anlamadık" dedi. Yapılan incelemenin ardından araç emniyet müdürlüğü otoparkına götürüldü. Gözaltına alınan Gökhan D. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken polis ekipleri, tabanca ile 4 el ateş ettikten sonra kaçan hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751