KAÇARKEN YAKALANDILAR

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timlerince yapılan uygulamada, haklarında yakalama kararı bulunan 2 kişi yakalandı. İlk olarak, hakkında uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçundan hakkında yakalama kararı bulunan E.B. isimli şahıs İzmit Veli Ahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak üzerinde bulunan boş arazide durduruldu ve yakalandı.

Yine, hakkında 3 ayrı konuyla ilgili yakalama kararı bulunan A.K. isimli bir başka şahıs ise İzmit 28 Haziran Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Uygulamaların, akşam saatlerinde Tren Garı mevkiinde devam eden bölümünde de,  'dur' ikazına uymayarak kaçmaya çalışan ve kovalamaca sonucunda Merkez Bankası önünde durdurulan araç içerisindeki B.C., Ü.E., E.K. ve E.D.K. isimli şahıslardan 3 kutu halinde toplam 45.9 gram metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 21 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 49 adet fişek ve 1 adet uyuşturucu tartımında kullandıkları değerlendirilen hassas terazi ele geçirildi.

Uygulamalar ve takip sonrasında yakalanan şüpheliler, sorgulanmak ve adli makamlara teslim edilmek üzere karakollara götürüldüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817