KAÇIRILAN ÖĞRETMENDEN ACI HABER GELD

Yaklaşık bir ay önce Tunceli Pülümür’de, arabası kurşunlanarak yakılan ve ardından da kaçırılan sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’dan kötü haber geldi.

Tunceli-Pülümür karayolunun 25. Kilometresinde vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Pülümür Çayı kenarında bulunan ceset incelenmek üzere adli tıbba gönderildi. Burada yapılan inceleme ve DNA araştırması sonrasında cesedin kayıp öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.

Yapılan açıklamada, cesetten alınan numunelerin ve DNA’nın incelendiği, öğretmenin babasından alınan DNA ile eşleşmesiyle de öldürülen kişinin Necmettin Yılmaz olduğunun kesinleştiği belirtildi. 16 haziran günü kaçırılan genç öğretmenin sağ bulunması için her kes dua etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817