banner2779
banner2752
banner2750

KADEM Kocaeli Temsilciliğin'den Türk Kızılay'ın Kan ve Plazma Bağışı Kampanyasına Destek

KADEM'den yapılan açıklamaya göre, dernek Kızılay Haftası'nda Türk Kızılay ile ortak bir çalışmaya imza atıyor.

KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan , Yürütme Kurulu Üyeleri ve Saha Gönüllüleri ekibi ile Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde bulunan Kızılay Kan Bağışı noktasında Gölcük halkına broşürler dağıtarak, vatandaşları kan vermeye teşvik ettiler. Korona virüsle mücadele kapsamındaki kampanyaya destek için 175 kişiyle birebir görüşme ve bilgilendirme yapıldı. Ayrıca kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular.

KADEM gönüllüleri, Kızılay Haftası dolayısıyla 30-31 Ekim tarihlerinde Kızılay'ın kan bağışı ile pandemi döneminde Kovid-19 hastalarının tedavisinde büyük önem arz eden immün plazma tedavisi için gerekli plazma bağışı kampanyasına destek veriyor.Türkiye ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü dönemde, Kızılay'ın çalışmalarına destek vermeyi bir sorumluluk olarak gören KADEM, kan ve plazma bağışı yaparak korona virüsle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor.

KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan , sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden tüm kurum ve kişileri Kızılay'ı kan ve plazma bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti. Ayrıca Asuman Sert Erturan ‘’Kampanyaya destek verdiğimiz günde meydana gelen İzmir depremi de gösterdi ki afetlere her an hazırlıklı olmalı Kızılay’ımıza destek olarak kan bağışını ihmal etmemeliyiz. Gölcük ve tüm Kocaeli Kızılay ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751