Kadın Kollarımız Aynı Coşkuyla Görevini Yapıyor

Çalışmalar ve Projeler Konuşuldu

Kademeli normalleşme sürecine geçişle birlikte etkinliklere hız verildi. AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanlığı da ilçedeki mahalle yönetimleri ile tanışma etkinlikleri organize ediyor. İlk olarak Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile Çınarlı Mahallesi Kadın Kolları Yöneticileri piknikte bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Yerel ve ulusal gündeme dair istişareler gerçekleştiği buluşmada, ilçe genelinde yapılan çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler konuşuldu.

Aynı Coşku ile Yola Devam

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu’nun da katılımıyla gerçekleşen buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti’nin başarısındaki en önemli payın kadınlara ait olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Kurulduğu günden beri, partimizin çatısı altında milletimize hizmet etmek için samimiyetle çalışan kadın kollarımız bugün de aynı coşkuyla görevini yapıyor. Ben bu vesileyle AK davamıza katkı sunan tüm hanım kardeşlerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817