Kadın kollarından Civelek’e ziyaret
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi İl Başkanı Mahmut Civelek’i ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek kutsal topraklara yaptığı yolculuğun ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimini ağırlayan İl Başkanı Mahmut Civelek, Başkan Demirtaş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak aynı zamanda çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş oldukları üstün gayretlerden ötürü kadın kollarına İzmit’te fark yarattıklarını belirten Civelek, “Kadın kollarımız çalışmalarıyla başarımıza büyük güç kattı” dedi. 

‘GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPTILAR’

Gerçekleştirilen ziyarette kadın kolları olarak başlattıkları “Tozlar silinsin marifetler dökülsün’ adı altında başlattıkları sosyal sorumluluk projesiyle alakalı da bilgilendirmede bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş bu sayede kadınlara da destek vermeyi hedeflediklerini söyledi. Yaklaşan kongre sürecine de işaret eden Demirtaş, “Hepimiz bu görevlere gönüllü olarak geldik. 3 yılımızı doldurduk. Arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Her birine göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz”  ifadelerine yer verdi.

‘ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK’

İl Başkanı Mahmut Civelek ise, siyasete atılan kadınların büyük özveri gösterdiklerinin vurgusunu yaparak, “Her birinizi çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Göreve geldiğimizden bu yana 4 yıl içinde Başbakanımızı 5 kere ağırladık. 3 önemli seçim atlattık. Teşkilatlarımızın, özellikle kadın kollarımızın özverili çalışmaları sayesinde bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık” dedi. Civelek aynı zamanda İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan ‘Tozlar silinsin marifetler dökülsün’ adlı sosyal sorumluluk projesi için de tebrik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817