KADIN KOLLARINDAN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan ‘Tozlar silinsin, marifetler dökülsün’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanılmayan dikiş makineleri toplanacak ve İZMEK kurslarına hediye edilecek. 30 Eylül tarihinde son bulacak proje için daha şimdiden 10 makine toplandığı açıklandı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Yoğun bir tempoda geçirilen yerel seçimin ardından cumhurbaşkanlığı seçiminde de başarılı çalışmalara imza atan Başkan Demirtaş ve yönetimi siyasi faaliyetlerinin yanı sıra sosyal çalışmalarını da sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Van depreminde ‘Oyuncaklarımız umudumuz olsun’ diyerek depremde mağdur olan çocuklar oyuncak toplama kampanyası  ve ardından şiddete maruz kalan kadınlar için imza kampanyası düzenleyen kadın kolları kadınlara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

‘KADININ OLDUĞU YERDE BİZ VARIZ’

‘Tozlar silinsin, marifetler dökülsün’ adı altında başlatılan sosyal sorumluluk projesiyle alakalı bilgilendirmede bulunmak üzere parti binasında basın toplantısı düzenlendi. İlçe Kadın Kolları Aysel Demirtaş ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısına İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Kır, Yakup Karaaslan, yönetim kurulu üyelesi Abdullah Bülbül ve kadın kolları yöneticileri katılım sağladı.  Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Demirtaş, ‘ Kadının olduğu her yerde biz de varız’ ilkesini kabul ederek bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

KAMPANYA 30 EYLÜL’DE SON BULACAK

Kadınların her alanda etkisinin büyük olduğunun vurgusunu yapan Demirtaş, “Kadınlarımıza diyoruz ki; Evlerinizde kullanmadığınız dikiş makinelerinin artık işe yarayacağı gün geldi. Makinelerin tozlarını silin ve yeniden üretmeye başlaması için bizlere ulaştırın. Bizlere ulaştırdığınız her bir makine ile tekrar üretmeye başlayarak, geri dönüşümün ekonomiye olan katkısından gönül rahatlığı ile söz edebilirsiniz” ifadelerini kullanarak düzenlenen toplantı ile startı verilen kampanyanın 30 Eylül tarihine kadar süreceğini belirtti.

ESKİ MAKİNELER HAYAT BULACAK

Başkan Aysel Demirtaş, kampanya kapsamında kullanılmayan dikiş marinalarını ulaştırmak isteyenlerin 0262 324 79 72 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini belirterek, “Bize ulaşanların evlerinden makinelerini teslim alarak parti binamızda toplamayı planlıyoruz. Böylelikle daha fazla kursiyer iş yapabileceği makinelere kavuşmuş olacak, hem eski makinelerimiz hayata dönmüş olacak hem de daha çok kadın el emeğini sergileyeceği alan bulmuş olacak” açıklamalarında bulundu.

‘KADIN KOLLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Aynı zamanda toplantıda yer alan İlçe Başkan Yardımcıları da Aysel Demirtaş ve yönetimin her çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgusunu yaptı. İlçe başkanları adına söz alan Yakup Karaaslan, “Kadın kollarımızın çalışmalarını her zaman olduğu gibi yine destekliyoruz. Bu sosyal sorumluluk projelerinin de yanındayız. Kendilerini böyle bir çalışma yapmış olmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817