KADIN MECLİSİ 2014 YILININ İLK TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
 Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni yılın ilk haftasında gerçekleştirdikleri kaynaşma buluşmasıyla bir araya geldi.  Kahvaltıyla başlayan ve kadın meclisi üyelerinin katıldığı buluşma hoş ve eğlenceli sohbet ortamında gerçekleşti 
Meclis Üyelerine Doğum Günü Süprizi

Kaynaşma buluşmasında ayrıca Kadın Meclisi üyelerinden Gülcan Kocabıyık, Sema Kalafat, Cevher Samur, Naime Ceylan, Aysen Dizdaroğlu ve Serpil Namlı’ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen bayanlar, kadın meclisindeki arkadaşlarını teşekkür ederek, minnettarlıklarını dile getirdiler. Sürpriz doğum günün hazırlayan meclis üyeleri ise iyi dilek ve temennilerde bulunarak, bayanların doğum günlerini ve yeni yıllarını kutladılar.

Yeni Yılda da Çalışmalar Devam Edecek
Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri yeni yılda da “güçlü kadın güçlü toplum” sloganıyla hareket edeceklerini vurguladılar. Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ise kadınların adının değil bilakis varlıklarının hissedilmesi için her zamanki gibi bu yıl da Kocaeli’ndeki kadınların sesi olmayı hedefledikleri söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817