banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KADIN MECLİSİ İFTAR SOFRALARINA KONUK OLUYOR
 Nilüfer ve Murat Yıldırım çiftinin Orhan Mahallesi’ndeki evlerinde iftar açan Kadın Meclisi üyeleri, aile bireyleri ile sohbet ederek dert ve sıkıntılarını dinledi. Ramazan ayı boyunca bu ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Kadın Meclisi üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hediyelerini ve

İzmit Belediyesi’nin hemşerilik beratını aileye teslim etti.  Kadın Meclisi Üyeleri Miraç bebeğe sağlıklı, huzurlu bir ömür diledi.

 

Yıldırım ailesi adına konuşan Nilüfer Yıldırım, bir buçuk yıl önce taşındıkları evlerine gelen ilk misafirin Kadın Meclisi üyeleri olduğunu, bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirtti. Ramazan akşamında sofralarının şenlendiğini dile getiren Nilüfer Yıldırım, “46 günlük oğlumuz Miraç bize uğurlu geldi” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826