banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kadın Meclisi Yaşlıları Unutmadı

İnsan Odaklı Çalışmalar Hız Kazandı

İnsan odaklı bir hizmeti benimseyen Körfez Belediyesi, kurum ve kuruluşlarla, Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak çalışıp Körfezde ulaşılmayan ev çalınmadık kapı bırakmayacak. Körfez ilçede yaşayan tüm kadınların ilçenin sosyal dinamiklerine katılım noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla Kent Konseyi Kadın Meclisi projelerini hayata geçirmeye başladı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle adından sıkça bahsettiren Kadın Meclisi Körfez’de ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

Hayır Dualarını Aldılar

Hereke bölgesi Agah Ateş Mahallesinde oturan Neriman Bölük, Memnune Özbek ve Hacı Akif Mahallesinde oturan Mukaddes Güzel evlerinde ziyaret edildi. Kurban Bayramı münasebetiyle yaşlıları evlerinde ziyaret ederek ellerini öpüp yaşlıların hayır dualarını aldılar.

Baykal, “Yaşam Devam Ettiği Sürece Bizlerde Yarının Yaşlıları Olacağız”

Yaşlılara hediyelerini takdim Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Bahar Baykal, Yaşamın her evresinde onlarla ilgilenmek, ihtiyaçlarını gidermek, gönüllerini hoş tutmak ve yaşamlarının geri kalanını huzurlu bir biçimde sürdürmelerini sağlamanın, herkesin görevi olması gerektiğini vurguladı. Baykal sözlerine şöyle devam etti, “Yaşam devam ettiği sürece bizlerde yarının yaşlıları olacağız. Her türlü saygıyı hak eden geleceğimize ışık tutan tecrübe çınarlarımızın ellerini öperek hal ve hatırlarını sorduk, dertlerini dinledik. Yaşlılarımızın Duydukları memnuniyeti gözlerine baktığınız zaman anlıyorsunuz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826