Kadın Meclisi, YKS  Şampiyonunu Ağırladı

Özellikle, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Zehra Coşkun Salih’in başkanlığa seçilmesinin ardından büyük bir hareketlilik içine giren Kadın Meclisi, son dönemde en fazla üzerinde durdukları konuların başında gelen eğitim konusunda da destek ve teşvik amaçlı faaliyetlerini sürdürüyor.

KAZANCI’YI AĞIRLADILAR

Başkan Zehra Coşkun Salih ve Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş öncülüğünde yapılan son etkinlikte, bir süre önce sonuçları açıklanan YKS’de Körfez ilçe birincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Sudenaz Kazancı’yı konsey binasında ağırladı. Kadın Meclisi tarafından düzenlenen kutlama programı ile başarılı öğrenci ödüllendirildi ve eğitime yönelik destek mesajları verildi.

SALİH’TEN DESTEK MESAJI

Buluşmada Sudenaz Kazancı’yı kutlayan Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih, “Hem YKS ve hem de LGS’de kız öğrencilerimizin ilçe birincisi olması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. LGS ilçe birincimiz il dışında olduğu için programımıza katılamadı. YKS birincisi Sudenaz Kazancı’nın ailesini ve eğitim gördüğü Simya Koleji öğretmenlerini ve idarecilerini tebrik ediyorum. Öğrencimizin istediği alanda eğitim alıp vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olacaklarına inanıyor, başarılarının devamını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817