banner2779
banner2752
banner2750

Kadın Meclisinden Geniş katılımlı Toplantı

DÜZENLİ ZİYARETLER

 

Bundan böyle İzmit Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri düzenli olarak ziyaretlerde bulunma kararı aldı. Gündemdeki önemli diğer bir konu 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü programı oldu. 7 Aralıkta yürüyüş yolu üzerinde kurulan stantta Kadın Meclisi tarafından derlenen Kadın Hakları Broşürü Milletvekili Sibel Gönül ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte dağıtılacak. Önümüzdeki süreçte yapılabilecekler konusunda yapılan fikir alışverişinin ardından dilek ve temennilerin alınmasıyla toplantı sona erdi.

Toplantının ardından İzmit Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Erçelik’i konuk eden Kadın Meclisi üyeleri, Vakıf aracılığıyla kadınlara yapılan yardımlarla ilgili bilgi aldı. Vakıf tarafından hazırlanan ve yardımları içeren bir bilgilendirme  dosyası üyelere dağıtıldı. Kadınların yoğun sorularını yanıtlayan Erçelik, yardımlar konusunda yapılan yeniliklerden de bahsetti. Erkan Erçelik “bizim ihtiyaçlı kişilere ulaşabilmemizde  İzmit Belediyesi Kadın Meclisi büyük bir yardımcımız olacaktır, bu kişileri bize ulaştırın” dedi. İzmit Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri ,Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyetinde, kadın meclisinin de bulunmasının güzel bir fikir olduğunu belirterek vakıf yetkililerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751