KADIN MECLİSLERİ KAYNAŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Toplantının ev sahipliğini Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülay Artut ve meclis yönetimi yaparken, toplantıya Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ve meclis yönetimi, Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emine Altındağ, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Güngören ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Körfez Bahar ile bayan üyeler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantıda Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmaları hakkında bilgi veren Artut, kadın meclisi olarak kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Artut ayrıca; “İlimizde faaliyet gösteren kadın meclislerinin imza attığı başarılı çalışmaları görmek bizi çok mutlu ediyor. Kadınların istedikleri her şeyi başarabileceklerini kanıtlamış bulunmaktayız.” dedi. Özellikle Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar üzerinde duran Artut, Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ve meclis yönetiminin de desteği ile Eylül ayında Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak Kadın Girişimcilik Eğitimlerini başlatacaklarını söyledi.

Kadın Meclisi Başkanı Artut ve meclis yönetimine düzenledikleri toplantı dolayısıyla teşekkür eden Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Kadın Meclisi olarak kentte yaptıkları kadın odaklı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kadının toplumun kalbi olduğunu, bu nedenle bilinçlenmesi ve sosyal hayatın içinde olması için çaba sarf ettiklerini ve bunun günden güne sonuç verdiğini belirtti. Balcıoğlu ayrıca,  kadınlar için yapılacak çalışmalarda ilçe kent konseyi kadın meclisleri ile birlikte hareket etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıya katılan kadın meclisi başkanlarına ve üyelerine teşekkür eden Artut, kendilerini Dilovası Kent Konseyi’nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu,  Dilovası Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülay Artut'a çiçek takdim etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817