KADIN SOSYAL YAŞAM MERKEZİ'NDE SON İNCELEMELER
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik bölgesinde yaptırılan dünyanın en modern merkezi olacak olan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezini ziyaret ederek son durumu değerlendirdi.

 

Cephanelik bölgesinde yaklaşık 40 dönümlük bir arazi üzerine yapılan, yaklaşık 10 milyon liraya mal olan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün desteğiyle işletmesi yürütülecek olan merkezde, kadınlar için okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı gibi eğitim ve hizmet olanakları sunulacak. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanlarının da ve içerisinde bulunduğu merkez çok yakında kadınların hizmetinde olacak.

 

BAŞBAKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

 

İnşaatı tamamlanan şuanda tefrişat işleri yapılan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi’ndeki imcelemesinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ‘İzmit Belediye Başkanı olarak bu şehrin kadınlarını, ülkemin kadınlarını çok önemsiyorum. Çünkü kadınımız bu ülkenin geçmişinde olduğu gibi, bugününde de büyük rol sahibidir ve bu gelecekte de böyle olacaktır.  Belediyemiz tarafından yaptırılan başta Kadın Sosyal Yaşam Merkezi olmak üzere tüm faaliyetlerimiz kadına verdiğimiz önemi göstermektedir. Tabi ki kadınlarımıza yönelik bu hizmetlerimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşmektedir.’ dedi.

 

ANALARI VE KADINLARI İYİ ANLAYAN BİR LİDER

 

İnceleme gezisinde konuşmalarına devam eden Başkan Doğan ‘ Başbakanımız her siyasi çalışmada, her platformda programa katılan bayanların sayısını sormakta, onları ön plana çıkarmaktadır. Her zaman bu platformlara katılan kadınların sayısını arttırmayı hedeflemiştir. Anaları ve kadınları iyi anlayan bir liderin çizgisinde hizmet veriyoruz Bizim milletimiz, bizim kadınlarımız vefalıdır, kendisine hizmet edeni kendisine değer vereni iyi bilir.’ diyerek konuşmalarına devam etti.  Çalışmalarla ilgili son bilgileri alan Başkan Doğan kadın sosyal yaşam merkezinde gelinen son aşamaları değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817