KADIN VE GENÇLERİMİZ SİYASETE GÜÇ KATIYOR

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte kısa süre önce kongre sürecini tamamlayan İlçe Gençlik ve Kadın Kolları’nın yönetim kurulu toplantılarına konuk oldu. İlk olarak İlçe Gençlik Kolları’nın toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Başkanı Doğan Orak ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulundu.

İŞİNİZ AĞIR VE ÇETİN

“Sahaya alın terini döken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceğimizin teminatı olarak gördüğü siz değerli kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum” diyen Başkan İsmail Baran, “Gençlik Kollarımızın yeri AK Parti’de farklıdır. Gençlik Kolları demek; saha demek, coşku demek, alın teri demek, dinamizm demektir. Sizler bizim her zaman göz bebeğimizsiniz. Ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerine sizler taşıyacaksınız.  Biz sizlere sonsuz güveniyoruz. İşiniz ağır, işiniz çetin, Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

TEMEL TAŞLARISINIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Canan Mollaoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen buluşmada konuşan Başkan Baran, “Partimizin temel taşı olan AK kadınlarımızın, her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev alması çok önemli.  15 Temmuz hain darbe girişiminde Türk kadının nasıl imanlı, nasıl güçlü olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldunuz” dedi.

BÜYÜK GÜÇ KATIYOR
“Sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapmak siyasete, kutlu davamıza güç katıyor” diyen Başkan İsmail Baran, “Körfez Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızda ve destekçinizim. Bu bağlamda haftalık olağan yönetim kurulu toplantınızda bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyor, Kadın Kolları Başkanımız Canan Mollaoğlu hanımefendiye ve siz değerli yönetimine başarılar diliyorum “ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817