Kadın yankesiciler son işte yakalandılar
Alışveriş yapmak için önceki gün Perşembe Pazarı’na giden yaşlı bir kadının çantasını çalan iki kadın yankesici polis tarafından Pazar çıkışında yakalandı. Poliste işlemleri tamamlanan iki kadın adliyeye sevk edildi.


İddialara göre Perşembe Pazarı’na alışverişe gelen yaşlı kadınları gözlerine kestiren daha önceden sabıkalı Hanife B. İle Yeliz Y. S.A. adlı 67 yaşındaki kadını takibe aldı. Yaşlı kadının çantasını çakan iki kadın, S.A.’nın yanından uzaklaştıktan sonra S.A. çantasının çalındığını fark etti ve polisi aradı. Olay yerine giden İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri sabıkalı iki kadını gördü. Polisi gören kadınlar ellindeki çantayı atarak kaçmaya çalışsa da kısa sürede yakalandı. Yapılan incelemede çantanın S.A:’ya ait olduğu belirlendi. Çanta sahibine teslim edildi. İki kadın ise adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817