banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KADINA YÖNELİK HER TÜRLÜ ŞİDDETİ KINIYORUZ
 Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü münasebetiyle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ile bir araya gelerek, kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olduklarını ifade ettiler.

Amacımız Şiddeti Ortadan Kaldırmak

            Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, “Bakanlığımızın konuyla ilgili ciddi çalışmaları var. Şiddete maruz kalan bayan kardeşlerimizi korumak için çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Öncelikli amacımız söz konusu durumun tamamen ortadan kalkmasıdır. Fakat bu süreci aşıncaya kadar mücadeleye devam etmeli ve toplumun her kesimini konuyla ilgili bilinçlendirmeliyiz. Bu anlamda bizlere her zaman destek olan Kocaeli Kent Konseyi ve Kadın Meclisi’ne teşekkür ederiz” dedi.

İl Müdürlüğümüzün Desteği Büyük

            Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, “Kocaeli Kent Konseyi ve Kadın Meclisi olarak her zaman bayanlarımızın aktif olması için çalışıyor, haklarından faydalanabilmeleri için çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda il müdürlüğümüzün de bizlere desteği büyük. Devam eden süreçte de her türlü şiddetin karşısında olacağımızı belirtmek isterim. Bayanlarımızın tam anlamıyla hak ve özgürlüklerine kavuşmalarını sağlamak amacıyla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm dünyada kadına karşı şiddetin sona ermesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Uyanışın Parçası Olmak Gurur Verici

            Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Av. Emel Ceylan Balcıoğlu yaptığı konuşmada kadına karşı her türlü şiddeti kınadıklarını ifade etti ve şöyle devam etti: “1999 yılında Birleşmiş Milletler Kararı ile ilan edilen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü, kadınların sadece şiddet karşısındaki duruşları değil, aynı zamanda hak ve özgürlüklerini ellerinden alan, onları ikinci planda bırakan bir zihniyetle savaşma günüdür. Konuyla ilgili geliştirilen politikalar toplumda ciddi bir farkındalık uyandırmış durumda. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bu uyanışın bir parçası olmak bizler için gurur verici. Bu bağlamda kadına karşı şiddetle mücadele noktasında yeni stratejiler geliştirmek ve her türlü şiddeti ortadan kaldırmak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ile birlikte yeni çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu noktada bizlere yardım edecek ve destek verecek bayanlarımızın bizlere başvurmaları yeterli. Çünkü onların görüş ve fikirlerini almak, deneyimlerinden faydalanmak bizler için çok önemli” dedi ve Kadın Meclisi olarak tüm bayanların bu özel ve anlamlı günlerini kutladıklarını belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826