KADINLAR PLAJI AKLA VE MANTIĞA  AYKIRI
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel’in Karamürsel Ereğli’deki kadın plajını savunması ve kadınları burada yüzmeye davet etmesinin ardından bir açıklama yaptı. Özen, Tunçel’i sert bir dille eleştirdi. Tunçel’in, “Tüm kesimden kadınların büyük talebi ve ricası üzerine Karamürsel ve Büyükşehir Belediye başkanından plaj yapmasını rica ettik" dediğini hatırlatan Özen, Oya Tunçel’e bazı sorular yöneltti. 
 
UTANÇ DUVARI 
Karamürsel’de özgürlüklerin kısıtlandığına vurgu yapan Özen, “Kamunun ortak paylaşım alanlarının sadece kadınların rahat etmesi adına, duvarlarla örtülüp, Ereğli halkının ve oraya gelen turistlerin her yerde denize girme özgürlüğünü, manzarasını ve denizden gelen esintiyi engelleyecek şekilde yapılan 2012 utanç duvarını; aklın, mantığın ve insan haklarının neresine yerleştiriyorsunuz? Bu yapılanlar bencillik değil de nedir?” şeklinde konuştu. 
                    
BAŞKANLARA SESLENDİ  
Özen, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Özgürlük; kadınlar rahat etsin diye bir özgürlükse eğer, diğer vatandaşların doğayı seyretme ve her yerden özgürce denize girme talebinin engellendiği bir yerde, sizler bir sorun bakalım kendinize, vicdanınız ne kadar rahat edecek. Kendileri rahat edecek ama başkaları onlar rahat etsin diye mağdur edilecek. Böyle bir anlayışı kabul etmemiz imkansızdır. Manzarası engellenen ve tahta paravanlara mahkum edilen Kocaeli ve Ereğli halkının, plajdan, herkesin eşit şekilde yaralanma hakkının gasp edilmesi zihniyetini CHP Kocaeli İl Kadın Kolları olarak kınıyor ve Büyükşehir belediye başkanına ve Karamürsel belediye başkanına sesleniyoruz: Kaldırın duvarları ve yıkın gitsin hepsini.”

demokratkocaeli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NUSRET ERDEM ANKARA 12 yıl önce

!!!!!!!!!

banner2817