KADINLAR, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Her ay düzenli olarak yapılan Mahallede etkinlikte, kadınlar bu sefer sporcu konukları ağırladı. Cedit Mahallesinde yapılan günün konukları, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında altın ve gümüş madalya sahibi milli haltercilerimiz Aylin Daşdelen ve Nurdan Karagöz oldu. Sporcularımız her yaşta sporun önemli olduğunu, ilerleyen yaşlarla birlikte sağlıklı ve dengeli beslenmenin de sağlık açısından büyük önem kazandığını vurguladılar. Her yaşta yapılabilecek sporun mutlaka bulunduğunu anlattılar şampiyon sporcular” Hiçbir şey yapılamasa bile dengeli beslenme, bol su içme ve mutlaka ara öğünleri yaparak bunların yanında yapılacak ev işlerinin, küçük yürüyüşlerin hatta alışveriş gezilerinin bile önemi ve faydası vardır” dediler. Daşdelen ve Karagöz, kadınlara evde yapabilecekleri küçük egzersizleri de gösterdiler.

ÇOCUKLAR SPORLA UĞRAŞSIN

Yenimahalle’deki gün etkinliğine de Kocaeli Üniversitesi Öğretim görevlisi ve İzmit Belediyesi Spor Danışmanı Zeki Kutlu katıldı. Zeki Kutlu, kadınlardan özellikle çocukların sporla uğraşmaları gerektiğini anlatarak “ Çocuklar, seçtikleri branşlarda kendilerini geliştirerek milli takımlara girmeleriyle sınavsız üniversiteye giriş ve sınavsız atama hakkı kazanıyorlar. İlimizde  bir çok madalya kazanmış milli sporcular bulunuyor. Kentimiz, spor yapılacak yerler konusunda şanslı illerin başında gelmektedir” şeklinde konuştu. Kutlu,  İzmit Belediyesi olarak çim hokeyi için saha hazırlandığını söyledi. Etkinlikler sonunda  İzmit Belediyesi’nin kilo&boy ölçeri ile kadınların ideal kiloları hesaplandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817