KADİR ALÇIK'TAN "VEFA"  YEMEĞİ



Tütünçiftlik Sahilde hizmet veren 1453 cafe restoranda düzenlenen vefa yemeğine, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, Körfez İlçe Yönetimine seçilen Kadir Alçık, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Bünyamin Kaplan, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Sinan Fidan Zeki Kurtuluş Halil Küçük Mikail Saltabaş, Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emrah ÇOBAN, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Adem Koyun, Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak belirlenen İl Gençlik Kolları Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Orak, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yeni seçmen ekibi katılım sağladılar.

GENÇLİK KOLLARI EN BÜYÜK SEVDAM
Adına düzenlenen vefa yemeğinde sevenleri ile bir araya gelen Kadir ALÇIK selamlama konuşmasını gerçekleştirdi.  AK Parti Gençlik Kolları benim en büyük sevdam diyerek sözlerine başlayan Kadir ALÇIK; “ 8 yıldır hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğum Gençlik Kolları başkanlığımın son günlerini yaşamaktayım. Dile kolay tam 8 yıl. Acısıyla tatlısıyla çok güzel ve verimli bir başkanlık dönemi geçirdim. Göreve geldiğim andan şu ana kadar desteğini benden esirgemeyen siyasi büyüklerime, bana her zaman güvenen genç kardeşlerime ve vefakâr cefakâr dava arkadaşlarıma sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. 
Aziz milletimize ben değil, biz şuuru ile hizmet etmekten asla geri durmadım. Önem verdiğim tek bir şey vardı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ülkemize yakışan, hedefleri doğrultusunda elif gibi dimdik duran bir genç olmak. Allah’a şükürler olsun dava arkadaşlarımız ile birlikte bu şuurda mücadelemizi sürdürdük. Şimdi ise yolumuza, İlçe Başkanımız Sn. Şener Söğüt’ün teveccühleriyle yönetiminde bulunarak davamıza hizmet edeceğiz. Şener Başkanımızdan önce 4,5 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüten ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Osman Badem beyefendiye, her şartta ve koşulda arkamızda dağ gibi duran Körfez Belediye Başkanımız Sn. İsmail Baran’a çok teşekkür ederim.


 

VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE BAYRAK DEVREDİLİR

Yaşımın dolması sebebiyle 8 yıldır büyük bir aşkla hizmet ettiğim ve şahsıma tebliğ edilerek beni şereflendiren Gençlik Kolları Başkanlığımı, yönetimimde bulunan ve akabinde İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini hakkıyla yürüten Doğan ORAK kardeşimize devrediyorum.
Aday Adayı olan Güncer Yeten Doğan Önal ve Fatih Balay kardeşlerimi de sizlerin huzurunda tebrik ediyorum.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Vakti zamanı geldiğinde sahip olduğumuz makam ve yukarılara çıkardığımız bayrak, geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize devredilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerime, vefa yemeğini düzenleyen siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun “ dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

25 Kasım tarihinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen 6. Olağan Körfez İlçe Kongresi’nde Başkan olarak seçilen Şener Söğüt ve yönetimi, Kadir Alçık adına düzenlenen vefa yemeğinde körfez İlçe Gençlik Kollarıyla bir araya geldi.
Gençlere her zaman güvendiklerini belirten Başkan Şener Söğüt; ” Kadir kardeşimiz 8 yıldır başarılı bir gençlik kolları başkanlığı görevi yürüttü. İlimiz, ilçemiz ve teşkilatımız için ortaya koyduğu çalışmalar hepimizin göğsünü kabarttı. Adalet ve Kalkınma Partimizin kurucu gençlik kolları başkanlığından ilçe başkanlığı görevine getirilen bir ağabeyiniz olarak bugün burada sizlerle olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek isterim.
Sevgili genç kardeşlerim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “yenilenme” olarak belirttiği kongre süreçlerini hep birlikte yaşamaktayız. Görevi devraldığımız Osman Badem beyefendiye bugüne kadar ortaya koyduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Görevi devreden Kadir Alçık kardeşime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı olacak olan Doğan Orak kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum “ dedi.

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi - İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sinan Fidan ve Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devreden Kadir Alçık'a adına düzenlenen vefa yemeğinde hediye takdiminde bulundular.
Kadir Alçık'ı bu anlamlı gecede, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Bünyamin Kaplan, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Adem Koyun ve Başkan Adayı Doğan Orak yalnız bırakmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817