KADİR SARI'DAN YARDIM ÇAĞRISI

Kadir Sarı, babası olmayan gencin, sakat olan annesine bakmaya çalıştığını ve kendilerinin de ellerinden geldiğince yardımda bulunduklarını belirterek, ‘’Adını açıklamak istemeyecek kadar gururlu olan bu genç, kendisi talepte bulunmuyor ama şiddetle yardıma ihtiyacı var. Babasını kaybettiği için sakat olan annesine de bakmaya çalışıyor ve üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi yokluk nedeniyle okuyamıyor’’ dedi.

Kadir Sarı, yapılacak nakdi yardımlarla gencin hayatını sürdürmesine yardımcı olabileceklerini söyleyerek, konu için kendisinin aranabileceğini ve ayrıntı verebileceğini söyledi. Kadir Sarı, yardımcı olmak isteyenlerin 0 551 554 99 11 nolu telefonla kendisine ulaşılabileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817