banner2779
banner2752
banner2750

KAFKAS DERNEĞİ’NDEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 Konuklarına ziyaret için teşekkür eden Başkan Doğan “ Kafkas kültürü, Türk Milletinin çok farklı bir rengi, çok farklı bir gücü, farklı bir dokusudur. Sizlerin varlığı ile biz daha bir bütünüz. Kültürünüzü yaşatmadaki çabanızı takdirle karşılıyorum, Bizler yerel yönetimler olarak, birçok sivil toplum örgütlerimizle, derneklerimizle dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Kafkas Kültür Derneğinin bizde farklı bir yeri var” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Birlikte daha nice güzel çalışmalara imza atacaklarının vurgusunu da  yapan Doğan, “ Fevziye Parkı’nda Çerkez Sürgünü Anıtını yaptık. Hatıra ormanları yapabiliriz. Yeni dönemde bizler proje üretmeye devam edeceğiz, sizler de proje üretin. Kafkasya’ya gittik, çok güzel yerlerdi. Güzel anılarımız oldu. Orada ayrı bir sıcaklık gördük. Her zaman yanınızda olacağız” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, kızı Ayça’ın da Kafkas Folklor ekibinde olduğunu hatırlattı.

 

BİZE GÜÇ VERİYORSUNUZ

 

Kocaeli Kafkas Derneği Başkanı Erdal Çatan da, “yıllarca birileri bize, ‘Siz nerden geldiniz, ne yapıyorsunuz, kimsiniz’ diye sorarken şimdi, şehrin göbeğinde anıtı olan ve anma programlarımızı o anıtın önünde yapabilir hale geldik. 15 sene evvel bize ‘Kimsin’ derken şimdi insanlar bizim etkinliklerimize iştirak bile edebiliyorlar. Siz, anıtımızı açarak, hem bizim Kocaeli’nde varlığımızı tekrar beyan etmiş oldunuz, hem de biz o anıt vesilesiyle insanlara sesimizi daha kolay ve daha anlaşılır bir şekilde ulaşmaya çalıştık. Kocaeli Kafkas Derneği yönetimi camiamız adına size teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751