Kafkaslardan Gönül’e Tam Destek

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Erdal Çatan, Kocaeli Kafkas Dostluk Kulübü Başkanı Şamil Devrim ve dernek üyeleri tarafından sevgi dolu bir karşılama ile ağırlandı. Kuzey Kafkas Dostluk ve Kültür Evi’nde gerçekleşen ziyarette büyük destek alan başkan adayı Gönül, “Sizin bana ulaşmanıza gerek kalmayacak, ben sizlere ulaşacağım. Sadece seçimlerde değil son nefesine kadar İzmit için çalışacağım. Önceliğimiz gönül köprüleri inşa etmektir” dedi.

AİLEMİZDEN BİRİ GİBİSİNİZ
Başkan adayı gönül ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Erdal Çatan, “Herkese hitap ediyorsunuz, sanki ailemizden biri gibisiniz. Aramızda bulunmanızdan dolayı mutluyuz. Allah yolunuzu açık etsin. 1 Nisan’da da sizleri tebrik etmek için makamınıza ziyaretinize geleceğiz. Gerçek olan şu ki, sizi seviyoruz. Maksadınıza erişmeniz en az sizin kadar bizlerin de dileğidir. İnşallah bundan sonra çok güzel organizasyonlar yapacağız. Başarılar dileriz. Tekrar tekrar yolunuz açık olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

GÜZEL GÜNLER YAKIN
Çatan’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Kafkas Dostluk Kulübü Başkanı Şamil Devrim, “Başkanlık seçimlerinde sizlere başarılar diliyorum. Gelinimiz olduğunuzu yeni öğrendim ve mutluluk duydum. Büyükşehirde Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit’te Sayın Nevzat Doğan’ın desteklerini fazlasıyla gördük. İnşallah sizlerin de katkılarını çok güzel bir şekilde alacağımıza inanıyoruz. Güzel günlerin yakın olduğuna dair inancımız tam. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

HUZURLARINIZDA SÖZ VERİYORUM
“Bu buluşmayı çok değerli buluyorum.” sözleriyle konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Mühim olan sizler ile hep birlikte daha şeffaf ve katılımcı yönetim tarzını ortaya koyabilmektir. Bir mimar ve bir kadın olarak küçük dokunuşlar ile çok daha büyük farklar ortaya koyacağıma inanıyorum. Ben bir Çerkez ve Abhaz geliniyim. Bu sebeple sizlerin başarılı çalışmalarınızı takdirle takip ediyorum. Beni de bir üyeniz olarak kabul edin. İnşallah belediye başkanı olduğumda da sık sık bir araya geleceğiz. Gönüllere dokunmak, Herkesin başkanı olmak, kimseyi incitmemek, kırmamak önemli. Bu istikametten ayrılmayacağıma huzurlarınızda söz veriyorum” dedi.

ANNELER EVLATLARINI AYIRMAZLAR
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “İzmit ile ilgili çok güzel hayallerim var. Bu hayalleri sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. İzmit’i tanıyoruz, sizleri tanıyoruz. Nasıl ki bir anne çocuğunun gözlerine baktığında ne beklediğini ne istediğini anlıyorsa bizde İzmit’e baktığımızda ne beklediğini, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Anneler evlatlarını ayırmazlar her bir mahallemize eşit hizmet götürme gayretinde olacağız.  Sadece seçimlerde değil, son nefesime kadar İzmit içim çalışacağım.  Önceliğimiz gönül köprüleri inşa etmektir.” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817