Kafkaslardan vefa örneği
 Kafkaslardan vefa örneği

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği çalışmalarına hızla devam ederken Kocaeli'den başka illere tayini çıkan Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve İzmit Kaymakamı Sabit Kaya'ya veda ziyareti düzenlerken İzmit Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve Ankara'dan ilimize gelen Kadir Alçınkaya'ya 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

 

İlimizin en aktif derneklerinden olan Kocaeli Kafkas Kültür Derneği çalışmalarına hızla devam ediyor. Dernek yöneticileri ve üyeleri son olarak ilimizden başka illere tayin olan protokol isimlerine ve ilimizde göreve başlayan isimlere ziyaretler gerçekleştirdi. Düzenlenen zi,yaretlerde dernek yöneticileri hazır bulundu. Derneğin Onursal Başkanı ve aynı zamanda KSMMMO Başkanı Ender Şenol, Dernek Başkanı Sami Korkut, Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Çatan, Dernek Yöneticileri Hayri Tolga Asalkan, Cengiz Hurum Kocaeli Dostluk Kulübü yöneticisi ve dernek üyesi Ömer Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve aynı zamanda TEMA Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, Akmis Seyahat sahibi ve dernek üyesi Ruhi Karaalp, Dernek Üyesi Haluk Giray ve Ahmet Tol ziyaretlere katıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ'NE 'HOŞGELDİN' ZİYARETİ

Ziyaretlerin ilki İzmit Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan ve Ankara'dan gelen Kadir Alçınkaya'ya yapıldı. Ziyarette söz alan Alçınkaya, "çok zor bir şehirde göreve başladığımın bilincindeyim. Bizim için en önemli destek halk desteğidir. Halkımız ve İzmitliler ne kadar yanımızda olursa biz de o kadar başarılı oluruz. Bu nedenle dernek yönetiminin beni ziyareti beni morallendirdi" dedi. Ender Şenol ise, "biz buraya müdürümüze 'hayırlı olsun' dilerlerimizi sunmak için geldik. Görevinde başarılar diliyoruz" dedi. Dernek başkanı Sami Korkut ise, "biz kendilerinin her zaman yanındayız, kendisini dernek yönetimimiz olarak destekliyoruz" ifadelerinde bulundu. Emniyet Müdürüne Plaket, Kafkas Kaması ve Çiçek takdim edildi.

SABİT KAYA DUYGULANDI

İzmit Kaymakamlığı'nın 5 yıl boyunca sürdüren ve 7'den 70'e İzmitlilerin takdirini toplayan Sabit Kaya'ya da ziyaret gerçekleştirildi. Sabit Kaya yapılan ziyaretten dolayı oldukça duygulandı. Sabit Kaya, "beni sizin gibi insanlardan ayrılmak üzüyor. Ben 1 yıl deprem yılında görev aldım. 5 yılda son dönem görev aldım. İzmit'te 6 yıl boyunca görev yaptım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Depremde beraber çalıştığım ve benim yerime İzmit'e atanan İstanbul Eyüp Kaymakamı'nı da yakından tanıyorum. Gölcük'te deprem çalışmasında bulunmuştuk ve kendisini takdir etmiştim. İzmit'e böyle bir ismin atanması beni sevindirdi. Dernek yönetimini yeni görev yapacağım Konya Selçuk'a beklerim" dedi. Dernek başkanı Sami Korkut ise Konya Selçuk'a gidip Sabit Kaya'yı ziyaret etme sözü verdi. Sami Korkut Kaya'ya yeni görev yerinde başarılar dilerken hatıra fotoğrafı çektirildi. Sabit Kaya'ya da plaket, Kafkas Kaması ve Çiçek takdim edildi.

DAĞISTAN KILIÇASLAN'DA HÜZÜNLENDİ

Kocaeli Vali Yardımcısı olan ve Tekirdağ'a tayin edilen Dağıstan Kılıçaslan yapılan ziyarete oldukça sevindi. Kılıçaslan yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, "arkadaşlardan ayrılmak iyi olmuyor ama biz devletimiz için çalışıyoruz. Görev nerede olursa olsun gitmek zorundayız" dedi. Ender Şenol ise, "biz görev süresince kentimizde yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz ve yeni görev yerinizde başarılar dileriz" dedi.

VALİ YARDIMCISI SÜRPRİZİ

Yapılan ziyarette ise Kocaeli Vali Yardımcılığı'na atanan Aziz İnci sürprizi yaşandı. Aziz İnci Dağıstan Kılıçaslan'ın odasına gelerek dernek yöneticileriyle tanıştı. Aziz İnci geçtiğimiz yıl Kafkasya'da bir gezi yaptığını ve çok güzel bir coğrafya olduğunu söyleyerek Kafkas halkına yakınlığını gösterdi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dağıstan Kılıçaslan'a da hizmetlerinden dolayı plaket, Kafkas kaması ve çiçek takdim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817