banner2779
banner2752
banner2750

KAFLI, AK PARTİ’YE KATILAN AİLEYE ROZET TAKTI
  AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Derince’de ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Derince Çınarlı Mahallesi’nde bir eve konuk olan Milletvekili Adayı Kaflı, AK Parti’ye yeni üye olan bir aileye ve komşularına rozet taktı.

HAYAL DENİLEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK
AK Parti’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü dile getiren Kaflı, ”Hayal denilen birçok projeyi 13 yıl boyunca ülkemize kazandırdık. Devam eden birçok dev projede sona gelindi. Yeni Türkiye’de partimizde güçlenerek yoluna devam ediyor. Her geçen gün ailemize bir üye daha katılıyor” dedi.
Derince Çınarlı Mahallesi esnafını da ziyaret eden Kaflı, 23 Mayıs Cumartesi Günü İzmit Perşembe Pazarı alanında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek AK Parti Kocaeli mitingine vatandaşları davet ederek, broşür dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751