KAFLI: GEBZE BİR DAHA AK PARTİ DİYECEK
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı ve AK Partililer Gebze'de adeta gövde gösterisi yaptı. Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Gebze'nin Arapçeşme ve Sultan Orhan Mahallesi'nde sokak sokak gezerek karanfil dağıttı.

VATANDAŞTAN SEVGİ SELİ!
AK Parti'nin seçim şarkıları eşliğinde sokaklarda adeta gövde gösterisi yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı'ya vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı vatandaşlar balkonlara çıkarak AK Partili heyete alkışlarla destek verirken, bazı vatandaşlar ise binalarına asmak için bayrak istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı; "Vatandaşlarımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor. AK Parti hükümetinde ülkemize, Gebzemize devrim niteliğinde hizmetler yapıldı. İkindi yarı diye adlandırdığımız yeni dönemde büyük bir atılım hamlesi yapacağız. İnanıyorum ki Gebzeli hemşerilerimiz 7 Haziran'da bir daha AK Parti diyecek' dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817