banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KAFLI VE COŞTUR, GİRESUNLU İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU
 Kısa adı GİRİP olan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği’nin Beylikbağı Mahallesi’nde Giresunlu iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirdiği kahvaltı programına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı ve Yalçın Coştur, Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemini anlattı.


YENİ ANAYASA ÖNEMLİ
Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı; ‘Yeni Türkiye’de insanımızın tamamı seçme hakkını kullanarak seçtiği ekibin bir sonraki dönemde kendisi tarafından değiştirecektir. Biz halkın iradesinin sandığa tecelli edeceğini ve bir sonraki seçim dönemine kadar engellemeyeceğini göstermiş olduk. Bu arada kapatma girişimine maruz kaldık. Her fırsatta bize darbeleri hatırlattılar ama halkın iradesinin güçlü olduğunu gördük. İnşallah 7 Haziran akşamı halkın iradesi tekrar sandığa yansıyacak. Biz bir dahaki dönemde Yeni Anayasayı hayata geçireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826