KAFLI’DAN İSTİKRAR VURGUSU
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Cemalettin Kaflı, Kandıra esnafını ziyaret etti. Büyükşehir yasasıyla mahalleye çevrilen Hacımazlı ve Çerçili Köyü’nü ziyaret eden Kaflı; ‘İstikrar bir ülkenin ekonomisine direk olan yansıyan en önemli unsurlardandır. Bunu 13 yıllık AK Parti hükümeti döneminde yakından gördük. Birçok Avrupa ülkesi kriz nedeniyle zor dönemlerden geçerken, Türkiye bundan etkilenmedi. Biz güçlü bir ülkeyiz. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Bunun için istikrarın sürmesi gerekiyor’ dedi.


DESTEK İSTEDİ
Kandıralılar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemini anlatarak Kandıra’dan daha önce olduğu gibi bu seçimde de tam destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817