KAFLI’DAN, MİTİNGE DAVET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, Çayırova’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ev toplantısı ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Kaflı, 23 Mayıs Cumartesi günü Saat: 17:00’de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan mitinge vatandaşları davet etti. Çayırova’da bulunan 5213 sokakta bir ev ziyaretine katılmak için sokağa giren milletvekili adayı Kaflı’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

EV ZİYARETİ, SOKAK ZİYARETİNE DÖNDÜ

 Yoğun katılım nedeniyle ev toplantısı bir anda sokak toplantısına dönüşürken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı; ‘Yeni Türkiye’nin yeni anayasaya ihtiyacı var. Ülkemizin geleceği için bir sistem değişikliğine gitmemiz gerek. Bu sistem değişikliği Başkanlık sistemi olacak’ dedi. Sözlerine şöyle devam eden Kaflı; ‘Genel seçim beyannamemizin yanında partimiz tarafından birde yerel seçim beyannamesi hazırlandı. Kocaeli’ye ve Çayırova’ya birçok dev hizmeti kazandıracağız. Bu hizmetlerin içerisinde Çayırova için en önemli projelerden bir tanesi Çayırova Devlet Hastanesi’dir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817