banner2779
banner2752
banner2750

Kağıt toplayıcılarına zabıtadan geçit yok

 

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kâğıt toplayıcılarına yönelik ilçe genelinde çalışma yürüttü. Ekipler, topladıkları kâğıtları mahalle aralarındaki boş arsalarda biriktiren ve tehlike oluşturan toplayıcılara daha önce tebliğde bulunarak gün vermiş, kaldırmalarını istemişti.

TEHLİKE YARATIYORDU

Verilen müddetin dolmasıyla birlikte tebliğe uymayanlar hakkında işlem yapılırken, kirlilikte ekipler tarafından kepçeler yardımıyla kaldırıldı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yangın tehlikesinin de ortaya çıktığını belirterek, “Sadece yangın değil, sağlık konusunda da tehlike yaratıyordu.

İLAÇLAMA YAPILDI

Haşeratların oluşmasına neden olan kirlilik ekipler tarafından kaldırıldı. Kaldırma işleminin yapıldığı bölge daha sonra ilaçlanarak dezenfekte edildi” ifadelerine yer verildi. Ekipler sadece mahalle aralarında değil, boş arsalarda gelişi güzel yerleşimde bulunan diğer toplayıcılara da bölgeden uzaklaştırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751