Kağıtspor Akademi’de” İşler Yolunda
 Türkiye ve Kocaeli’de amatör sporların en önemli markası olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, üç ay önce hayata geçirdiği Kağıtspor Akdemi projesiyle ilgili Antikkapı’da kulüp başkanı Fahrettin Kandemir nezaretinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

DEV SPORCU ORDUSU

28 branştaki 78 antrenör ve 37 bin 489 kişiden oluşan dev sporcu kadrosuyla 2020 Olimpiyatlarını hedefleyen,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor sportif hazırlıkların yanı sıra eğitim çalışmalarını da sürdürüyor. Yönetim bilimleri doktoru ve spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ve ekibince aylık periyotlarla verilen “Kağıtspor Akademi” eğitim projelerinde antrenör, sporcu ve veliler bilgilendiriliyor. Projeyle sporcular sportif kurallara uyumu öğrenirken geleceğe ruhsal ve psikolojik olarak da hazırlanıyor.

 

MUSTAFA TUNÇ, SAYGIYLA ANILDI

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kulüp yöneticisi ve Eğitim komisyonu üyesi Mustafa Tunç anısına toplantı öncesi bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Toplantıda Tunç’un Kağıtspor kulübüne yaptığı hizmetlerde övgüyle bahsedildi. İlk olarak söz alan Kağıtspor Eğitim Komisyonu Başkanı Yasin Özlü, eğitim sürecinin başından itibaren büyük bir aşama kaydettiklerini belirterek, “Eğitimlere antrenör, sporcu ve velilerimizin katılım oranlarının yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Projemize verdiğiniz desteklerden ötürü tüm antrenörlerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

PROJE TÜRKİYE’NİN PROJESİDİR

Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Akademi projesinin amacı ve faydalarından bahsetti. Kandemir, ”Kağıtspor Akademi projesi sadece Kocaeli’nin ya da Kağıtspor’un projesi değildir. Bu proje pilot bir projedir. Bizim verdiğimiz raporlar ve elde edeceğimiz başarılar doğrultusunda, bu proje Türkiye’nin projesi olacak. Sizler bu projenin en önemli halkalarını oluşturuyorsunuz. Bu projeye sahip çıktığınızı görmek bizleri mutlu ediyor.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817