banner2779
banner2752
banner2750

Kağıtspor Basketbol’da İmzalar Atıldı

 

 

Türkiye’nin en köklü amatör spor kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, salon sporlarında yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Basketbol şubesinde üst yapıyı güçlendiren Mavi Beyazlılar, bu sezon 2.Lig’de Kocaeli’yi temsil edecek. Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, basketbol takımına transfer edilen sporcular ile imza töreninde bir araya geldi.

 

KAĞITSPOR’DA TAKIM HAZIR

2. Lig’de mücadele edecek Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz günlerde Uzun yıllar A Milli Basketbol Takımı’nın formasını terleten Hakan Köseoğlu ile anlaşmıştı. Takım koçunun belirlenmesinin ardından yapılan yoğun çalışmalar ile genç ve tecrübeli bir takım oluşturuldu. Kağıtspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Kağıtspor Kulübü Başkanı Ali Yeşildal, Kağıtspor İkinci Başkanı ve Basketbol Branş Yöneticisi Serhan Çatal katıldı.

 

BASKETBOLCULAR TAM KADRO

Törende Baş Antrenör Hakan Köseoğlu, yardımcı antrenörlerden Deniz Enç, Serhat Tabay, Emrah Özcan ve basketbolculardan Sertay Gürsu, Barbaros Bozkurt, Cihan Amasyalı, İbrahim Sertan Sarı, Burak Şaşmaz, Anıl Atamış, Cem Han, Talip Eralp Seymen, Fatih Güraslan, Efe Erk, Yusuf Poturoğlu ve Altyapıdan a takıma çıkartılan Bahadır Tarcan hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751