Kağıtspor’dan Olimpiyat Komitesi’ne tepki
 Kağıtspor’dan Olimpiyat Komitesi’ne tepki

 

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) İcra Kurulu, 2020 yılında yapılacak olan olimpiyatlardan, Güreş sporunun çıkarılmasının gündemde olduğunu açıklaması üzerine, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de güreş severler ve güreşçiler açıklamaya büyük tepki gösterdi.

 

“ATA SPORUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Türk Güreşinin köklü kulüplerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü güreşçileri, Uluslararası Olimpiyat Komitesinin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Geçmişi başarılarla dolu olan kulüp güreşçileri, güreşin olimpiyatlarda mutlaka olması gerektiğini ancak, olimpiyatlardan çıkarılması durumunda da, ata sporlarına her zaman sahip çıkacaklarını söylediler.

 

SPORSEVERLERDEN DESTEK İSTEDİLER

Hazırlıklarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Sporcu Eğitim Merkezi Güreş salonunda sürdüren mavi beyazlı güreşçiler, IOC’nin açıklamasına rağmen, motivasyonlarını bozmadıklarını ve çalışmalarını daha da arttırdıklarını belirttiler. Uluslararası Olimpiyat Komitesinin kesin kararını Eylül ayında yapılacak toplantıda vereceğini belirten güreşçiler, sporseverlerden Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin internet sitesine, Güreş sporunun olimpiyatlardan çıkarılmasıyla ilgili tepki mailleri göndermelerini istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817