KAĞITSPORLU ATLETLER GELENEĞİ BOZMADI
 Adana'da başlayan Kocaeli, İstanbul ve son etabının 19 Aralık tarihinde Çorum’da gerçekleştiği dört kademe halinde yapılan Turkcell Türkiye Atletizm Kros Ligi gençler kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler bu yılı da boş geçmedi. İki yıldır üst üste Türkiye üçüncüsü olan mavi beyazlı atletler, bu yıl da geleneği bozmayarak üçüncülük kupasını kazanarak, müzesine götürdü. 

 

Üçüncü Oldu

Mustafa Göksel, Oğuzhan Tokat, Cihan Aslanhan, Salih Çelikhası, Tahsin Atalayın, Kemal Yıldırım‘dan oluşan kros takımı genel puan sıralamasında 241 puanla üçüncü sırada yer aldı. 58 puanla ligde Fenerbahçe şampiyon olurken, 99 puanla Darıca Belediyespor ikinci oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu genç atletler Üçüncülük kupasını federasyon yetkililerin elinden aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817