banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KAĞITSPORLU BOKSÖRLER, FENERBAHÇE’Yİ SOLLADI
Tarihinde Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, üst yapıda olduğu gibi alt yapıda da başarıdan başarıya koşuyor. 31 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında Giresun’da yapılacak Gençler Türkiye şampiyonası öncesi genç boksörler, son provasını Gebze’de gerçekleştirdi. 16 Ocak tarihinde Gebze spor salonunda yapılan iller arası boks turnuvasına 6 ilden Fenerbahçe, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Düzcespor, Kütahyaspor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sevindikspor ve Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüpleri katıldı.

 

62 BOKSÖR TUNUVAYA KATILDI

62 boksörün katıldığı hazırlık müsabakalarına, Büyükşehir Kağıtspor 29 boksörlerle turnuvada yer aldı. Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan müsabakalar sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, 16 sıklette birinci olurken, 6 sıklette ise ikinci oldu. Fenerbahçe Sakarya ve Bursa gibi Türkiye’nin önemli kulüplerini geride bırakarak turnuvada şampiyon olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler, Türkiye şampiyonası öncesi olumlu sinyaller verdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826