banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KAĞITSPORLU GÜNAÇ, ESKRİMDE TÜRKİYE 2.’si

 

 

 

Türkiye Eskrim Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Büyükler Eskrim Epe Türkiye Şampiyonası Adıyaman’da yapıldı. 23-24 Eylül tarihleri arasında yapılan şampiyonaya; epe, flöre ve kılıç kategorilerinde toplam 106 sporcu katıldı. Şampiyonaya ilimizden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübünün başarılı sporcusu Gökçe Günaç’da katıldı. Günaç önemli şampiyonadan gümüş madalya çıkartmayı başardı.

 

BAŞARILI MÜSABAKALAR ÇIKARDI

Zorlu geçen şampiyonada yarı finale kalan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcusu Gökçe Günaç, Adıyaman GSK’lı Merve Ersoy ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın sonunda 15/12’lik skor ile kazanan taraf Gökçe Günaç oldu. Günaç, finalde karşılaştığı Aybüke Öztürkmen’e ise talihsiz şekilde yenilerek ikincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol tarafından verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826