KAĞITSPORLU İZCİLER AKSIĞIN’DA KAMP YAPTI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Uluğbey İzci ünitesi Yuvacık Aksığın’da düzenlenen kampta buluştu. Kampa Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitimci liderlerinden Gülden Parlak’ın yanı sıra 20 izci ve izci gönüllüleri katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından düzenlenen törenle açılan kampta izciler,  10 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

BAYRAĞINI ÜLKESİNİ SEVEN GENÇLER YETİŞİYOR

Kağıtsporlu izciler Cumhuriyetin 92. Yılı anısına gerçekleştirdikleri 10 kilometrelik yürüyüş boyunca kahramanlık marşları söyledi. Kamp ateşi programında şehit ve gazilerimiz anısına şiirler ve marşlar okudu. Okunan şiirlerin ardından izciler Kurtuluş Savaşının anlatıldığı film gösterisini izledi. Uluğbey İzci ünitesi lideri Gülden Parlak, Bayrağını, ülkesini, büyüğünü sayan, küçüğünü seven, vatanperver, insan sevgisiyle dolu bir gençliğin yetiştiğini, izci kamplarının gençlerin geleceğe hazırlanmasında büyük rol oynadığını belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817